CZY ADMINISTRATOROWIE eBay TO DEBILE...???!!!

winczer
Użytkownik
Już 5 razy zadaję pytania administratorom eBay dlaczego nie mogę wystawiać przedmiotów na tym portalu skoro jestem zarejestrowany na niemieckim eBay / podobny problem zgłaszał na tym forum uzytkownik: christof.tom / ALE CAŁY CZAS MOJE PYTANIE POZOSTAJE BEZ ODPOWIEDZI... Może zna ktoś nr. telefonu do adminów tego portalu - chętnie bym z nimi porozmawiał i zapytał DLACZEGO NIE MOGE NIC WYSTAWIAĆ mimo iż POPRAWNIE się loguję. Moze w rozmowie telefonicznej natrafiłbym na kogoś NORMALNEGO jeśli wogóle tacy tam pracują.
Pokaż cały temat
winczer
Użytkownik
WITAM !!! Pisze w sprawie odpowiedzi jakiej mi udzieliłeś, w związku z moim pytaniem -dlaczego nie mogę nic wystawiac na eBay.pl Tak zarejestrowałem sie na eBay.de ale teraz jak sie próbuję ponownie zarejestrować na eBay.pl / tymi samymi danym i i tym samym nickiem / to system informuje mnie że moja rejestracja już się odbyła i została potwierdzona... Więc nadal nie moge nic wystawiać... :( Czy jesli zaloguję sie innym nickiem na eBay.pl to wtedy bedę już mógł bez problemu wystawiać przedmioty ? Uprzejmie prosze Cie o wyjaśnienie mi tego wszystkiego - z góry serdecznie dziękuję, łącze wyrazy szacunku - Robert.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań