Pytania :)

devil-d2
Użytkownik
Wic tak : 1. Czy to prawda ze przesylka na ebay'u jest bezplatna ?? 2. Jak mam sie skontaktowac z ludzmi z zagranicy(nie znajac jezykuw)??I jezeli przesylka jest platna to ile wynosi ona w Europie?? 3. Czy warto kupowac tu zeczy z zagranicy ?? No to tyle z tych pytan mam nadzieje ze ktos na nie odpowie.!

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

"Wic tak : 1. Czy to prawda ze przesylka na ebay'u jest bezplatna ??" Nie, przesylka nie jest bezplatna. Kazdy sprzedawca stosuje inne oplaty za przesylke + za opakowanie. Wysokosc tej oplaty jest podana na stronie aukcyjnej. Jesli nie jest podana nalezy zapytac sprzedawce. Jesli sprzedawca nie odpowie - nie nalezy licytowac. "2. Jak mam sie skontaktowac z ludzmi z zagranicy(nie znajac jezykuw)??" Niestety, aby kontaktowac sie z ludzmi z zagranicy trzeba znac ich jezyk. Bez znajomosci przynajmniej podstawowej jezyka niemozliwym jest komunikacja na Internecie. W zyciu mozna na migi ale tutaj nie.... "I jezeli przesylka jest platna to ile wynosi ona w Europie??" Nalezy o to zapytac sprzedawce lub znalezc info na jego stronie aukcyjnej. " 3. Czy warto kupowac tu zeczy z zagranicy ??" Warto, wiele artykulow za granica jest tanszych niz w Polsce, wiele jest tez trudno dostepnych w kraju podczas gdy za granica jest nadmiar. Polecam lekture wyjatkow z Malego Poradnika Bywalca Aukcji Internetowych mojego autorstwa a zamieszczonego tu =>O Mnie.../a/
polskiego też - jak widzę - nie znasz :) trudno ci będzie cokolwiek gdzieś sprzedać, ale powodzenia! ps. z ciekawości, co znaczy zdanie: "Czy to prawda ze przesylka na ebay'u jest bezplatna?" o jakiej przesyłcę piszesz? 😆
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay