Przesyłka z USA

onyx966
Użytkownik
Witam, jak długo czekacie na przesyłkę z USA droga morską ?. Koleś twierdzi że wysłał 10 listopada i ani widu ani słychu. Walić negatywa czu jeszcze czekać ?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (7)

Odpowiedzi (7)

Przesyłki z Chicago i NY przez firmę PoLAMER -mają też stronę Polamer.com Morska - 4- 6 tygodni - 69 centów za funt (0,465 kg)+5$ ubezpieczenie Lotnicza - do 3 tygodni (zwykle ok yygodnia) 2$ za funt + 5$ ubezpieczenie Polecam firme - od 4 lat wysyłam paczki rodzinie i nigdy nic się nie stało. Przekazy - do 300$- 9$ 1000 $ - 15$
promo111
Użytkownik
Na książkę czekałem 5 tygodni. Za przesyłkę zapłaciłem 7$. Ksiązka była kupiona z antykwariatu, do którego najpierw własciciel ją dosłał, a antykwariat wysłał do mnie. Wcześniej tą samą książkę chciałem kupić w innym antykwariacie i podali mi koszt przesyłki 50$. Co ciekawsze pierwszy antykwariat również posredniczy w sprzedaży ksiażek z tego drugiego i ma wielokrotnie niższe ceny przesyłek. Na marginesie, obydwa sprzedają na ebay.
nie3awa
Użytkownik
Książkę którą wylicytowałem przyszła do mnie po prawie trzech miesiącach. Nie3awa
rsikora0
Użytkownik
przesyłka morska ze stanów idzie około 6 do 8 tygodni ...czasem kuzynka coś wysyła i tak mniej wiecej około 8 tygodni to trwa pozdrawiam
mykanaa
Użytkownik
U mnie skasowal ok. 23$ za przesyłkę morska dosc duzej ksiazki , przesylka lotnicza jak pisal to ok. 50$ , no i czekam , a statek moze juz plynie ?, pozdrawiam
A skąd Panowie wiedzą iz była to ,,przesyłka morska,,? Sprzedajacy to zaznaczyl?
mykanaa
Użytkownik
Witam , ja czekam od 20.11.05 i tez lekko sie irytuje , sprzedajacy pisal ze dojdzie za ok. 6 tygodni po wysylce , zobaczymy , pozdrawiam
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay