Przesyłka do Polski

Sprzedający wysłal mi paczke 21 grudnia 07r z Niemiec do Polski firma DHL.Paczki jeszcze nie doszła,a po wpisaniu numeru przesyłki na niemieckiej stronie DHL wyswietlaja mi sie nastepujace informacje. Empfänger: Sendung nach Polen Status: Sendung ist in Transport ins Zielland aufgenommen Status von: 22.12.07 04:31 Vorgang: Sendung ist in Transport ins Zielland aufgenommen Na polskiej stronie DHL,jednak nie znajduje swojej przesyłki po numerze,moze ktos wie o co chodzi? Bardzo prosze o pomoc bo jestem nowym uzytkowniekiem eBAY Dziekuje

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

bądz cierpliwy(wa) paczki zagraniczne wysyłanę dhl-em mają status euroconnect lub definitly lub europremium i mają tez inny rodzaj etykiet kierunkowych(to te nalepki z kodem kreskowym)i polski system ich nie czyta w praktyce oznacza to że taka paczka po przybyciu do polski jest rejestrowana na nowo
forumyabe
Użytkownik
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150191655079 paczka juz jest w transporcie do Polski. widocznie jeszcze nie zostala w Polsce zarejestrowana. nie wiem, czy w Polsce mozna poprzez internet sprawdzic status paczki. czekaj spokojnie, poczta polska ma duzo przesylek niedostarczonych. sprzedawca jest w porzadku patrzac na jego profil (dzisiejszy).
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań