Przeprowadzona tranzakcja

Witam wszystkich, mam problem wylicytowałem samsunga X450 na licytacji.Koleś przysłał mi widomość żę wygrałem i żebym przelał mu pięniądze na konto jażeli zgadzam się na warunki. Oczywiści zgadzam się na warunki ale chciałem się dowiedzieć szczególów i poprosiłem go o podanie numeru telefonu zeby się z nim skontaktować bo mam kilka pytań. ale nie przesył mi nic. Proszę o radę czy przelać mu te pięniądze i czekać czy przyśle mi ten telefon. Koleś występuje pod loginem "NERON2580". Jeżeli ktoś z Was przeprowadzał już z nim tranzakcje proszę o radę. A jeśli nikt to proszę powiedzieć co powinienem zrobić.Z góry dziękuję za wskazówki

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

Proponuję najlepiej dostawę pocztą kurierską za zaliczeniem tj przed zapłatą otwarcie przesyłki i sporządzenie protokółu odbioru, gdzie jedną stroną jest osoba kupująca, a z drugiej kurier z pełnymi danymi firmy i osobistymi z dowodu osobistego. Gdy wszystko jest zgodne można zapłacić pieniądze kurierowi. To jest bezpieczna forma . Uniknie się niespodzianek, a oszust odstąpi od transakcji. Pozdrawiam
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay