Przelew plus

kijas777
Użytkownik
Witam, chciałbym zakupic pewien przedmiot w niemczech. Sprzedawaca akceptuje przelew plus, i tu pojawją się moje pytania: 1)Czy wysyłając pieniądze z mojego kąta za granice zostanie pobrana jakaś prowizja? 2)Jak zmienić walutę wysyłając pieniądze z kąta?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (5)

Odpowiedzi (5)

Przelewy europejskie /5 zl prowizji/ realizuje ING Bank on line i w swojej siedzibie.Konto moze byc zlotowkowe, ty decydujesz o walucie przelewanej.----jest tylko potrzebny SWIFT.,system bankowosci europejskiej/Pozdrawiam.

licytacja a przelew..

Otóż wygrywam aukcję i facet  ma formy płatności przelew i przelew plus jak to działa?

Rozumię, że podaje mi nr konta idt a ja przelewam na te dane  ze strony banku przez internet kwotew złotówkach?

Czyli jak w zwykłym przelewie?

chinese honest website http://www.elertrade.com he is my old customer,and he will give you a satisfied answer.
Z powodu licznych prywatnych zapytań , co to jest "Przelew plus " (Überweisung + )wyciągam ten temat z "piwnicy" na pierwszą stronę.
Mylisz pojęcia, sprzedawca nie może akceptować " przelew plus " po niem. Überweisung + . Może tylko napisać , że akceptuje : Überweisung ( przelew bankowy). Überweisung + ,to informacja, dla kupującego , że numer konta bankowego itp. będzie dołączony do informacji dla zwyciężcy aukcji,nie musisz w tym wypadku specjalnie prosić się lub czekać na te dane bankowe.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań