Prosze o pomoc w zwiazku z zakupem KUP TERAZ

plussz10
Użytkownik
Witam zakupiłem telefon z opcji KUP TERAZ osoba ktora sprzedała mi ten tel podała wszytskie dane ktore sa wymagane do przelewu. Za auckje była mozliosc płacenie Paypalem ale z racji braku konta wybrałem opcje przelewu/wykonałem przelew szybciej by odebrac paczke szybciej/. Nie było zadnego problemu z kontaktem do wczoraj do godziny 18/sprzedjacy odpowiadał na mejle telefony/ ale zdziwiło mnie wyrejstrowanie sie sprzedajacego z ebaya jak i od tamtej chwili wystapiły problemy z uzyskaniem jakiej kolwiek informacji na temat kupionego tel. Sprzedajacy nie odpowada na mejle tel wyłaczony czy to oznacza ze zostałem oszukany spotkał sie ktos juz z taka sytuacja?? jak moge ta sprawe załatwic mam sie udać odrazu na czy mam okreslony czas na zgloszenie tego przypadku na Policje czy moge jakos działac za pośrednictwem ebaya? Pomożcie bo tel nie kosztował mało.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

kto kupuje ajfony u osób, które się ledwo zarejestrowały, Ty straciłeś prawie 1000, a troyanjr ponad 1000 ale kto wie czy to nie jest ta sama osoba, albo osoby ze sobą współpracujące Jednym słowem od razu było widać, że to wałek na przyszłość kupować od bardziej wiarygodnych sprzedawców no i płacić PayPal'em tylko on gwarantuje ewentualny zwrot pieniędzy i serwis może pomóż. Przy płatnościach przelewem pozostaje Policja i radzę się tam jak najszybciej zgłosić. Serwis w tym przypadku nie pomaga. Pozdro
troyanjr
Użytkownik
Witam ma podabna sytuacje. Sprzedający wyrjestrowal sie po zaplacie z eBay. Czekam na kontakt od Ciebie moze po numerze konta bankowego sprzedjacego ze byla to ta sama osoba. moje gg 160303 odezwij sie
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay