Prosze o kontakt osoby ktore zakupiły Iphona u alekspac02 w dniu 27.06.10

plussz10
Użytkownik
Witam prosze o zgloszenie i podania do siebie jakiegos namiaru osob które zakupily ostatnio na auckji Iphona u osoby o nazwie alekspac02..

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

plussz10
Użytkownik
Artur to jest ta sama osoba ktora mi tez sprzedała tel..byles juz na policji bo mi powiedzieli zebym jeszcze poczekal alez ile mozna...
to jest numer taj "Pani" : 510696301
plussz10
Użytkownik
Artur podaj mi nr telefonu na prv tej osoby chcialbym sprawdzic czy to ta sama osoba ktora mi rowniez sprzedała tel.
jesli płaciłeś PayPal'em to otwierasz spór, jeśli przelewem to zostaje tylko Policja
Witam Za kupiłem telefon na akucji u "marbor10" No i tego dnia w którym kupiłem rozmawiałem z tą kobietą przez telefon tego samego dnia po południu kiedy pieniądze były już wysłane kontaktu brak. W poniedziałek idę na policję, ale czy można zrobić coś jeszcze?
plussz10
Użytkownik
hej j_borys wysłałem cie zapytanie odnośnie tego użytkownika czy twoja siostra posiada jakieś namiary na ta osobę (alekspac02) telefoniczne adresowe? i czy przede wszystkim dostała zakupiony tel bo od aukcji mija już tydzień jeśli posiada numery adresy alekspac02 prosiłbym o podanie mi ich na mejla bądź odpowiedzieć na moje pytanie które wysłałem do ciebie.A jeśli również twoja siostra nie dostała tel a zapłaciła w takim razie będziemy musieli pomyśleć jak można ta sprawę rozwiązać? Pozdrawiam
j_borys
Użytkownik
Również informuje, że na ebayu pojawiła się aukcja bardzo podobna jeżeli nie taka sama tyle że z inną ceną i inną nazwą użytkownika. Tym razem jest to marbor10
j_borys
Użytkownik
Witam! W dniu 27.06.10 moja siostra zakupiła u tego użytkownika iphone'a 3GS. Jakie dane konkretnie podać? Pozdrawiam, j_borys
plussz10
Użytkownik
podbijam temat
szybciej będzie jak sam do nich napiszesz, jeśli nie znasz ich nicków, napisz na priwa to Ci zapodam. Aukcja "sprzedającego" została usunięta, ale nick sprzedawcy i historia kupujących pozostała
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay