Witam
Za kupiłem telefon na akucji u "marbor10"
No i tego dnia w którym kupiłem rozmawiałem z tą kobietą przez telefon tego samego dnia po południu kiedy pieniądze były już wysłane kontaktu brak. W poniedziałek idę na policję, ale czy można zrobić coś jeszcze?
hej j_borys wysłałem cie zapytanie odnośnie tego użytkownika czy twoja siostra posiada jakieś namiary na ta osobę (alekspac02) telefoniczne adresowe? i czy przede wszystkim dostała zakupiony tel bo od aukcji mija już tydzień jeśli posiada numery adresy alekspac02 prosiłbym o podanie mi ich na mejla bądź odpowiedzieć na moje pytanie które wysłałem do ciebie.A jeśli również twoja siostra nie dostała tel a zapłaciła w takim razie będziemy musieli pomyśleć jak można ta sprawę rozwiązać?
Pozdrawiam
Również informuje, że na ebayu pojawiła się aukcja bardzo podobna jeżeli nie taka sama tyle że z inną ceną i inną nazwą użytkownika. Tym razem jest to marbor10
szybciej będzie jak sam do nich napiszesz, jeśli nie znasz ich nicków, napisz na priwa to Ci zapodam.
Aukcja "sprzedającego" została usunięta, ale nick sprzedawcy i historia kupujących pozostała