Proszę o radę w sprawie założenia konta

drrenek
Użytkownik
Witam, jestem nowy na ebay,u- mam pytanie czy zakładając konto PayPal muszę podawać numer karty?? W opisie jest podane że mam wybór np. podając numer rachunku lub tworząc saldo PayPal Po prostu nie korzystam z kart kredytowych i mam pewne obawy przed korzystaniem z nich Rozumiem że robią to tysiące osób ale jednak W czasie tworzenia konta jest wymagana opcja podaj numer karty Czy ktoś korzysta z PayPal bez karty ? Czy nie ma czegoś takiego jak telefon(w Polsce) do ebaya? Pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

chinese honest website http://www.elertrade.com he is my old customer,and he will give you a satisfied answer.
tomek0072
Użytkownik
NAJLEPIEJ ZAłóZ SOBIE KONTO W MBANKU,I WYKUP SOBIE KARTE DO PłATNOśCI W INTERNECIE-NIE MA ZADNEGO RYZYKA ZE KTOS TOBIE WYCZYSCI KONTO ,ONA DZIALA TAK JAK KARTA KREDYTOWA Z TA ROZNICA ZE W KAZDEJ CHWILI DOLADOWUJESZ SOBIE JA OKRESLONA GOTOWKA
ihml77
Użytkownik
konto mozesz miec,i jesli sprzedajesz tylko to dodawanie karty jest niepotrzebne,gorzej jesli chcesz cos kupic..
lukweg
Użytkownik
mozna miec konto PP, a nie miec karty kredytowej. wiaze sie to z pewnymi niedogodnosciami takimi jak trudnosc zaplaty za przedmiot, ale jest to mozliwe
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań