Proszę o pomoc, czy zwykła karta debetowa wystarczy do PAYPAL??

Witam serdecznie Proszę o podpowiedzi. Nie wiem jak uruchomic do swoich aukcji paypal (chciałem dodać)... wiele sprzecznych informacji. Czy karta zwykłego konta osobistego, debetowego wystarczy do weryfikacji, jesli tak, jakiego banku byłaby najlepsza? Prosze o podpowiedzi fachowców, którym udało się to zrozumieć, przynajmniej pierwszych kroków w tej materii . Z góry dziekuję artchris.pl

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

mam w mbanku karte visa busines bo jest na dzialalnosc konto zalozone i mi w paypal-u nie uznalo jej. To taz bede musial ta za 25 kupic od nich????? i jak to jest z tym doladowaniem karty z konta jak przecie ma ona obslugiwac to konto???? nie panimajut
A czy karta Visa Alekarta BZWBK bedzie honorowana. może ktos taką posiada?
w mabku wydaja za 25zl specialna karte do zakupow internetowych ktora dziala podobnie jak karta kredytowa. z tym ze zeby ja dodac do konta paypal music doladowac ta karte z posiadanego konta w mbanku. pozdrawiam
Cytuje: "- Obecnie do konta PayPal może zostać dodana wypukła karta kredytowa Visa lub MasterCard oraz niektóre karty typu „pre-paid” pod warunkiem, że znajdują się na nich środki, posiadają one kod CVV2 oraz bank potwierdzi, że można ich używać online. - Karty Visa Electron wydawane przez bank BZ WBK są od niedawna akceptowane w systemie PayPal. Znajomi już ich używają. Skontaktujcie się ze swoim bankiem, aby zapytać o szczegóły." Pani w okienku moze nie wiedziec zatem przeszukaj forum wpisujac w okienko wyszukiwarki nazwe karty ktora planujesz zalozyc. Mbank i Inteligo electron zalozone na Internecie sa akceptowane.
Dziekuję bardzo. Czyli jak rozumiem (bardzo laicko) idę do banku np millenium i pytam się czy jak założę konto, dostanę kartę z mozliwością sprzedaży w internecie? (zwykłe konto osobiste z kartą) Pani jest bardzo miła i odpowiada, że tak:) A co jest sprawdzone? jesli moge prosić o podpowiedź...
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay