Problemy z zaplata

Witam mam (dokladnie mamy) problem zakupilem telefon i wykonalem odrazu przelew na PP w tym problem ze nie posiada konta i szczerze nie wiem gdzie przelalem pieniadze i nie wiem czy mi sie zwroca. Dokladnie jestesmy nowi i jak zakupilem to szukalem funkcji przelewu przez strone jaka opcja konto itp i bylo zaplac teraz wiec wszystko wpisalem. Nie dostale pieniedzy Sprzedajacy i nie wiemy co zrobic

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (5)

Odpowiedzi (5)

podaj numer aukcji to pomozemy efektywniej.
email od sprzedawcy moze byc falszywy- ktos probuje wyludzic od ciebie te sume na jaka opiewala aukcja. Zaloguj sie do Paypala i tam zobaczysz czy zaplaciles i komu. Ze sprzedawca kontaktuj sie tylko przez Ebay.
Jak mogles dokonac przelewu na konto Paypala takowego nie posiadajac? Jakie podales zatem dane, jaki numer? Procedura przedstawia sie nastepujaco: 1. zalozenie konta Paypal 2. Przelew z banku na to konto Twoj post jest nieco chaotyczny, tak mi sie wydaje. Opisz sytuacje powoli i w punktach to pomozemy efektywniej.
Pomimo brak posiadania konta na PP ? (zaplacilem karta Milenium Visa bo byla Visa i MasterCard) Tez tak sprawdze ze trzeba wykonac rejestracje i w tedy dowiem sie bo jestem "ciemnota"
oto chodzi ze zaraz po zakupie bylo zaplac teraz to dalem i szlem z instrukcja itp a sprzedawca pisze : "Witam! ja nie mam konta na PayPal.Proszę o wpłatę na numer konta które prześle wieczorem . Pozdrawiam" a dostalem email z potwierdzeniem to juz nie wiem oco chodzi
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań