Problem z zaplaceniem poprzez PayPal

witoldga
Użytkownik
Witam serdecznie Płaciłem juz poprzez PayPal-a na amerykańskim Ebay-u i wszystko było Ok.(Jeszcze w poprzedniej wersji Ebay-a.) Ostatnio w momencie wybrania płatności poprzez PayPal pojawia mi sie komunikat o problemach technicznych i abym spróbował ponownie itd. We are sorry, we are experiencing temporary difficulties. Please try again later. If this error occurred while making a payment, avoid duplicate payments by checking your Account Overview before resending a payment. Message 3005 Próbowałem wielokrotnie i z różnych komputerów i cały czas mam ten sam komunikat. Zapłata bezpośrednio z PayPala na konto mailowe działa normalnie. Płaciłem oststnio w ten sposób, gdy znowu miałem ten komunikat. Mam duży problem bo mam zapłacic znowu za aukcje, ale nie wiem czy sprzedający zgodzi się na wysyłke pieniędzy na konto mailowe. Moze ktoś miał podobny problem i poradzi jak go rozwiązac? Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na pomoc witoldga@wp.pl

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

>nie wiem czy sprzedający zgodzi się na wysyłke pieniędzy na konto mailowe Platnosc z guzika = platnosc 'reczna' via paypal.com Popros sprzedawce o adres email skojarzony z pp i przelej kase wypelniajac formularz 'send money' na stronie pp.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań