Problem z odzyskaniem pieniędzy

Witam. Jakiś czas temu zakupiłem od francuskiego sprzedawcy płytę CD. Nie otrzymałem jej, choć sprzedający zarzeka się, że ją wysłał. Ostatecznie sam zaproponował, że odda mi pieniądze przez PayPal. Minęły prawie 3 tygodnie, a moje konto na PayPal jest nadal puste. Chciałbym odzyskać pieniądze przez eBay. Co w takim razie powinienem zrobić? Dodam, iż od zakończenia aukcji minęły już 3 miesiące, i jedyne dowody aukcji, jakimi dysponuję, to maile od sprzedającego i eBay. Z góry dziękuję za pomoc. t

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (8)

Odpowiedzi (8)

chinese honest website http://www.elertrade.com he is my old customer,and he will give you a satisfied answer.
Po kilku miesiącach Sprzedawca się obudził i oddał mi kasę (chociaż jestem stratny na skokach waluty). Temat do zamknięcia.
Musisz otworzyc spor na co jest 60 dni i to juz po terminie. Samemu nie mozna odebrac z czyjegos konta. Pozostaje ci wystawienie negatywnego komentarza aby ostrzec innych.
joanar30
Użytkownik
jest funkcja w paypal ze mozesz zatowar sciagnac sam robilam to juz nieraz jeeli sprzedawca oszukal,podajesz numer aukcji itd i sciagasz kaske samodzielnie
A czy istnieje inna możliwość, by serwis zwrócił się do Sprzedawcy? Piszę do niego maile, ale on nawet nie odpowiada... Czy mogę cokolwiek zrobić czy pozostało mi już tylko uprzykrzanie mu życia?
Sporu już nie możesz otworzyć
Niestety. Karta też jest pusta. Czy eBay w ogóle może mi pomóc?
pieniadze wrocily na karte moze....? Jesli placiles karta to na karte wroca
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań