Prośba o poradę a raczej odpowiedź

Witam. sprzedałem na ebay pewną rzecz otrzymałem zapłatę i na drugi dzień poszedłem wysłać po tygodniu ok kupujacy otworzyl roszczenie na paypal ze nie otrzymał itp i ze chce zwrotu kasy. mam wydruk z poczty sam ta informacje do kogo byla paczka wysylana kiedy o której godzinie itp i zrobiłem zdjęcie wydruku z poczty. i wysłałem do paypal. jak myslicie czy to wystarczy paypalowi ? bo jestem na 100% pewny ze gosciu dostał paczkę a chce też kase poprostu chce mieć za free Czekam na odp i dziekuje 😉

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

Jeżeli wysłałes-przez recorder delivery signet albo przez special delivery,to nie ma obaw,jeżeli zwykła przesyłka to masz sprawę przegraną.Ja tak wysłałem jedną rzecz chciałem zaoszczędzić perę pikaczy i gosciu też mi napisał ze przesyłki nie otrzymał i musiałem mu zwrucić kasę.zresztą przedzwoń to ci wytłumacze-07833226684
Przesyłka rejestrowana.Jesteś pewny że dostał.To w czym tkwi problem?
strona z aukcja została usunieta pisze"This item no longer available to view " czy jakoś tak a wysyłalem z Anglli do anglli 1 klasa takie przesyłki idą najdłużej do 3 dnich roboczych.
1.Podaj nr aukcji. 2.Do jakiego kraju wysłałeś ?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań