Praszę o pomoc eBay de.

rysiekjez
Użytkownik
Wystawiłem kilka aukcji na eBay de z nadzieją że zapłacę za wystawienie przez PayPal niestety nie ma takiej opcji.Jak mogę zapłacić w inny sposób?,nie posiadam konta walutowego.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

Prawda. A scislej oplat za ebay.de nie mozna placic poprzez polski PayPal!
forumyabe
Użytkownik
Hi, oplat za ebay.de nie mozna placic poprzez PayPal! Pozdr.
romciacha
Użytkownik
Ebay nie obciazy twojej karty, tylko sama poprzez karte musisz im zaplacic.Jesli jestes zarejestrowana na PayPal, jets taka mozliwosc w ustawieniach ebayu ze upowazniasz PayPal do placenia twoich naleznosci za uslugi Ebay.Wtedy rachunek do zaplacenia PayPal sciaga z twoich pieniedzy i nie musisz niczego kontrolowac. Ja jestem zarejestrowana na Angielskim , bo mieszkam w Anglii , na ebayu jestem juz od dawna zarejestrowana i wlasnie wszystko placi za mnie paypal- on pamieta a nie ja 🙂 Pozdrawiam.
rysiekjez
Użytkownik
Dziękuje bardzo za pomoc i życzę powodzenia na aukcjach.
forumyabe
Użytkownik
Witam, Podaje Link: http://pages.ebay.de/help/account/payfees.html Skoro juz wystawiles aukcje na ebay.de, musiales im podac numer twojej karty kredytowej, ebay obciazy kosztami twoja karte. Platnosc poprzez PayPal jest mozliwa tylko dla ebay Austria. Jezeli nie ma pokrycia na karcie, ebay probuje po 7 dniach ponownie sciagnac pieniadze z karty.
akceptuja karte.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay