Pomylka
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
03-01-2009 23:55
Witam. Kupilam przedmiot na ebayu w opcji kup teraz, zaplacilam za pomoca Pay Pal po 2 dniach dostalam wiadomosc na prywatna poczte ze nastapila pomylka i ze ten przedmiot jest o kilkaset zl drozszy. Sprzedajacy zaproponowal mi 2 rozwiazania- 1 anulujemy tranzakcje i zwroci mi cala kwote lub dostane znizki 40 zl.
Czy musze zgadzac sie na ktorokolwiek rozwiazanie czy moge zadac od sprzedajacego wyslania mi przedmiotu za kwote ktora zaplacilam.
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (4)
Odpowiedzi (4)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
04-01-2009
06:22
Mozesz zadac ale watpie aby sprzedaca sie zgodzil.
Jesli nie to mozesz wystapic na droge sadowa ale to czasochlonna sprawa i nie gwarantuje uzyskania przedmiotu.
Zgodz sie na propozycje sprzedacy....
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
07-01-2009
00:33
mijagii- czy Ty nie widzisz że on dał Ci 40zł Z pieniędzy jakie Ty masz mu dopłacić? Zabieraj kase, negatyw itd..
pozdrawiam
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
06-01-2009
23:27
,,po 2 dniach dostalam wiadomosc na prywatna poczte"- lepiej zostaw sobie ten list, bo to jakiś cwaniak...
pozdrawiam
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
06-01-2009
22:13
to ze historia łódki motorowej za 1zl się powtórzy będzie cię kosztowało z rok nerwów i latania do sądu. założenie sprawy będzie na twój koszt. zgódz sie na zwrot kasy albo jesli nadal sie oplaca przyjmij znizke choc ja bym od takiego walcarza juz nie chcial nic kupic
0
Podziękowań