Platnosci kartą kredytową

kpati1
Użytkownik
Witam. Jestem zalogowana w ebay.uk i mam taki problem Wystawiłam przedmiot na sprzedaz i nie wiem jak i gdzie wstawić żeby klient mógł zapłacić kartą kredytową lub przelewem, kiedyś zakladając konto dodalam paypal i teraz jako zaplate mam tylko paypal ale nie wszyscy chca placic paypal. Bardzo proszę napisać mi krok po kroku jak mam dodac platnosci karta kredytowa i przelewem bankowym. Z góry dziękuję Ania

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

Karte na Ebay mozesz przyjac tylko przez Paypal lub korzystajac z serwisu przetwarzajacego platnosci karta. Ebay nie umozliwia platnosci karta bezposrednio do sprzedawcy.
co do konfiguracji danych konta bankowego ktore maja byc dostepne dla kupujacego po zakupie to proponuje http://pages.ebay.pl/help/sell/bankpay.html ale nie wiem czy ta opcja jest tez dostepna na UK i czy mozna od razu podac nr IBAN dla przelewow zza granicy
jesteś zarejestrowana w UK, tam pytaj, co wiedziałem, to odpowiedziałem, tutaj raczej już nikt nie odpowie na to pytanie
kpati1
Użytkownik
A proszé mi napisac gdzie mam wstawic nr mojego konta bo na ta chwile platnosc karta mam nie aktywna. Nie wiem gdzie mam wstawic dane karty i banku
naprzód sell, potem logowanie, albo na odwrót, potem browse categories, a następnie co wyżej zostało już napisane
kpati1
Użytkownik
czy mam wejsc na my acant czy gdzie bo dalej nie moge tego znalesc Jak mozesz to napisz od poczadku do konca jak to zrobic sell a pozniej gdzie bardzo dziekuje
i oczywiscie chodzi o formularz sprzedazy dostepny po kliknieciu Sell u gorz stronz ebay.co.uk...
6 ramka zaznaczona na żółto (Decide how you'd like to be paid) i piętro niżej
kpati1
Użytkownik
A gdzie mam szukac Additional payment methods jak mozesz to napisz od poczatku krok po kroku prosze z gory dziekuje
tam, gdzie masz Additional payment methods zaznaczasz credit cards, natomiast nie widzę przelewu bankowego, może nie ma tej opcji -> wszystkie jakie są przekaz pocztowy; czek osobisty; inne/zobacz opis przedmiotu, karta kredytowa, escrow jeśli przy PP masz zaptaszkowaną natychmiastową płatność (Require immediate payment when buyer uses Buy It Now) musisz to odptaszkować i zaznaczyć credit cards i git-:D
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań