Platnosc PayPal

Sprzedalem przedmiot i kupujacy wyslal mi pieniadze przez PayPal.Poprzednim razem na stronie PayPal odrazu pojawil sie komunikat czy zakceptowac czy odrzucic.Tym razem na PayPal nie ma nic,a na eBay od dwoch dni mam klepsydre(platnosc zostala wyslana i oczekuje na realizacje).Pytanie jak dlugo sie oczekuje na realizacje takiej platnosci(myslalem ze blyskawicznie to idzie),lub czy moze ja powinienem cos zrobic aby ja odebrac? Limitu na PayPal nieprzekroczylem.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (5)

Odpowiedzi (5)

chinese honest website http://www.elertrade.com he is my old customer,and he will give you a satisfied answer.
Dziekuje za odpowiedzi. Platnosci nie wiem dlaczego,ale zostaly anulowane przez serwis PayPal,dopiero po wyslaniu przeze mnie invoice udalo sie dokonczyc transakcje. Jeszcze raz dzieki za pomoc Szacunek
tak, powinna sie wtedy pojawic.
Na PayPal nie ma nawet sladu po tej transakcji,i to mnie niepokoji. Tylko na eBay w miejscu gdzie normalnie jest znak dolara(platnosc wyslana)mam klepsydre i gdy na nia najade pojawia sie komunikat-trwa oczekiwanie na realizacje transakcji.platnosc zostala wyslana do ... 09/02/2008. Czy mam rozumiec ze po okolo 5 dniach dopiero cos pojawi sie na stronie PayPal?
poczytaj na Paypalu w detalach transakcji - jest to prawdopodobnie transfer z konta bankowego i tam pisze ile sie bedzie czekac - zwykle ok. 5 dni.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań