Paypal- zwrot pieniedzy.

Witam . mam problem z paypal. Kupiłem laptopa w USA. Zapłaciłem z kosztami transportu przez Paypal 660 dolarów. Sprzedajacy- po moich naciskach stwierdził iz jestem ,,niezweryfikowany,, i zrobił ,,refund,, czyli chyba zwrócił mi pieniądze na paypal. Tylko co ja teraz z tym mogę zrobić ? Rozumiem iż te pieniądze automatycznie nie wrócą na moja kartę kredytową z ktorej były pobierane. Wiem iz w Polsce nie ma możliwości wyciągania gotówki z paypala. Czy jedynym sposobem odzyskania pieniedzy jest zalicytowanie i kupienie czegoś czy jest szansa odebrania pieniędzy? PS. Tak do końca to nie wiem czy pieniądze zostały zwrócone- taki otrzymałem mail z systemu paypal i na stronie z przedmiotem nie ma juz podanego że zapłaciłem za przedmiot (a było to ujte) Brak jednak na moim koncie Paypal tej sumy( jest w opisie tranzakcji refund 660 dolarów- nie ma jednak jakiejs sumy na plusiew głównym okienku.
Pokaż cały temat
Pieniadze wroca na karte ale to moze potrwac kilka dni zanim sie tam pokaza. Jesli sie niecierpliwisz to zadzwon jutro do banku gdzie powinni juz cos zobaczyc, przynajmniej autoryzacje a moze cala kwote...
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay