PayPay Nieuczciwy sprzedający

Witam. Otworzyłem spór na PayPal o nie dostarczenie przedmiotu ... dziś otrzymałem przedmiot, ale okazało się że jest on kompletnie zniszczony(połamany), uważam że sprzedający z rozmysłem wysłał mi go w takim właśnie stanie, wskazywał by na to stan opakowania, który jest idealny... Wystawiłem sprzedającemu negatywną opinię i Przekształciłem spór w roszczenie no i właśnie nie wiem czy dobrze zrobiłem... spór otwierałem jako nie otrzymany przedmiot, a teraz chciał bym zmienić to podstawę roszczenia na przedmiot niezgodny z opisem ... Nie wiem czy mogę to pozostawić w takim stanie jak jest czy może powinienem coś zmienić ?? Proszę o info

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

jeśli otrzymałeś przedmiot przesyłką nie rejestrowaną czyli bez R, to PP i tak do tego nie dojdzie, zostaw tak jak jest i nic nie zmieniaj.
zostaw roszczenie otwarte i czekaj na dcecyzje - jesli zamkniesz to nie pozwola ci otworzyc nowego. Mozna otworzyc tylko jedno roszczenie na kazdej aukcji (udaj ze jescze nie otrzymales a zglos to w korespondencji w okienku roszczenia pozniej)
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay