PRZYPOMNIENIE DOTYCZĄCE WYSTAWIENIA OPINII

Mam pytanie, kupiłem przedmiot i wystawiłem opinnie za dokonaną transakcję ale nie otrzymałem zwrotnej od sprzedającego, skątaktowałem się ze sprzedającym a on mi odpowiedział że nie może wystawić opinni (nie ma takiej obcji) czy jest to możliwe ?? jeśli tak to czy można wysłać "przypomnienie" do tej osoby żeby taką "obcję" miała

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

tak jak napisał poganiacz_bydla na wystawienie opinii jest 60 dni, jesli kupiłaś 15 lipca to możliwość wystawienia opinii z zakładki sprzedającego zniknie 14 września jeśli nie minęło jeszcze 60 dni to sprzedawca pisze bzdury, poprostu nie chce wystawić i tyle. Przypomnienie o opinii mogą wysyłać tylko sprzedawcy, którzy korzystają Menedżera sprzedaży, kupujący nie ma takiej możliwości
jest okreslona ilosc dni od daty transakcji, chyba 60 dni (?), na wystawienie opinii wiec moze Tt zdazylas jeszcze ja wystawic a sprzedawca nie. jesli termin jeszcze nie uplynal to sprzedawca gada glupoty, powinien miec w zakladce sprzedane ten przedmiot i z tej strony moze przejsc do innej na ktorej wystawia opinie...
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay