PROSZĘ O KONTAKT~!!!!! OSZUKANY??

leon-p2
Użytkownik
WITAM -CZY JEST TU KTOŚ KTO LICYTOWAŁ RADIO LUB MP3 U krokodyl_85????? podejrzewam ze zostałem oszukany ponieważ sprzedający nie odpowieda ma e-mail i jak do tej pory nie otrzymałem przesyłki. Widziałem ze nie tylko ja u niego licytowałem, wiec może znajdzie sie tu ktoś kto ma na niego jakieś namiary ~!!!! czekam na odpowiedź w razie pytań proszę o kontakt pod adresem; lppilus@o2.pl

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

adk.tvp
Użytkownik
Witam Może gościu podał poprawny adres lub telefon, jak wygrałeś-aś aukcję, możesz to sprawdzić, a oto jak to zrobić: 1. Przejdź do witryny www.ebay.com 2. Kliknij na łącze "Advanced Search" w prawym górnym rogu dowolnej strony witryny eBay. 3. W kolumnie Search po lewej stronie kliknij łącze "Find Contact Information" 4. W polu "Enter User ID of member" wpisz nazwę użytkownika, którego danych kontaktowych szukasz. W polu poniżej numer aukcji/przedmiotu, następnie klikni Search. Tutaj pojawi się informacja z prośbą o zalogowanie. Następnie ukaże się strona "Request complete" co oznacza, że żądane dane osobowe, zostały wysłane na adres mailowy. Pozdrawiam adk.tvp
cor_malek
Użytkownik
Tez zostalem oszukany przez tego uzytkownika i chce zglosic to na policje - bedzie to policzone 'tylko' jako wykroczenie, ale jesli zglosi sie wiecej osob, moze bedzie mial dym.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań