POMOCY!!!

filipek1
Użytkownik
HEJ EBAY-OWICZE POTRZEBUJĘ POMOCY I DOBREJ RADY.JESTEM ZALOGOWANY NA EBAY OD LISTOPADA ,A JAK DO TEJ PORY JESZCZE NIC NIE SPRZEDAŁEM. A WYSTAWIAM TOWAR NA SPRZEDAŻ CAŁY CZAS NAWET ŻADNEJ OFERTY NIE DOSTAŁEM.MOŻE COŚ ROBIĘ ŻLE, NIECH MI KTOŚ POMOŻE. CZEKAM NA WASZĄ POMOC I POZDRAWIAM WSZYSTKICH EBAY-OWICZÓW ORAZ ZAPRASZAM NA MOJE AUKCJE.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

Popieram opinię o śmierci polskiego oddziału.... Częściowo jest to wina kulawego działania witryny (ciągłe komunikaty na czerwono).Myślę,że to ok.20% klęski. Reszta czyli ok.80% to brak zdolności nabywczej przygniatającej większości polskiego społeczeństwa. Pogadajcie z ludżmi zajmującym się handlem w sklepach.... Sam kiedyś taki prowadziłem...,od 1999 roku zaczęło robić się coraz gorzej.Utrzymuję kontakt ze znajomymi w Polsce-wszystkim wiedzie się coraz gorzej-społeczeństwo zostało ograbione z dochodów dlatego nie mają czego wydawać...a ci,którzy jeszcze mają-robia to w Paryżu a nie u Was...,niestety... Możemy tylko "podziękować" polskim genialnym politykom za sprowadzenie polskiej ekonomii na samo dno gospopdarki. Od pewnego czasu mieszkam w Anglii (brudnej,zaniedbanej i sprawiajacej wrażenie cofnięcia w czasie o ok.40 lat-gdybym tu nie był nigdy nie uwierzyłbym w to co sam tu piszę...) Jest jednak pewna różnica dla której warto tu być... Mianowicie społeczeństwo tu ma masę pieniędzy do wydania i robi to....,nie na remonty,nie na inwestycje.Aglicy wydaja pieniądze jak szaleni na jedzenie (ich "takeaway"-e w Polsce upadłyby nazajutrz po otwarciu-za sprawą Sanepidu i klientów.Lokale wyglądają jak żywcem wyjęte z tzw.GS-ów Polski lat 60-tych...tragedia....) i inne cele typowo konsumpcyjne.Tu najbardziej zaniedbany biznes przynosi min.500 funtów tygodniowo,netto.... Podsumowując:tak długo jak politycy nie dadzą ludziom zarobić ludzkich pieniądzy a nie ochłapów z ich stołu-tak długo nie ruszy Polska gospodarka i my będziemy narzekać. Tak na marginesie to opodatkowanie jest tu ok 4,5-krotnie niższe...Płacę tu ok.10% a w Polsce od tych zarobków płaciłbym ok.45%. Minimalnym zarobkiem jednego dnia (8 godzin po 5,05 funta brutto /godzinę) opłaca się tu tydzień utrzymania całej rodziny..... To chyba wszystko wyjaśnia..... A co do odpowiedzi o cenach....to niech kolega lepiej wskaże gdzie można ukraść bezkarnie coś a potem to sprzedawać za grosze.... Pozdrawiam wszystkich.
adk.tvp
Użytkownik
Witam Myślę że macie za wysokie ceny i stąd brak zainteresowania Waszymi aukcjami, proponuję porównać ceny na aukcjach innych osób. Pozdrawiam adk.tvp
polon33
Użytkownik
MAM DOKLADNIE TEN SAM PROBLEM,POLSKI EBAY DOPIERO STARTUJE NA DODATEK ODCIĘTO OD WITRYN NA CAŁYM ŚWIECIE (DLACZEGO?) SKUTKIEM CZEGO PRAWIE NIKT NIE ZAGLADA NA POLSKĄ STRONĘ (KONKURENCJA ALLEGRO!!), POZA SPRZEDAJACYMI, POLSKI EBAY KARLEJE!JESZCZE TROCHE CZASU I CALKIEM ZANIKNIE, UMRZE ŚMIERCIĄ NATURALNĄ, NA POCZATKU STARTU EBAY, POLSKA STRONA BYŁA WIDOCZNA NA CAŁYM SWIECIE, BYŁO ZAINTERESOWANIE I OFERTY SPRZEDAŻY, CO PRAWDA BYŁY JAKIES PRZEKRETY,KTOŚ NA MOJE KONTO PAYPAL(NIEZAKŁADAŁEM ŻADNEGO) WYŁUDZIŁ JAKIŚ TOWAR OD SPRZEDAJACEGO W USA!NASTEPNIE DOSTAŁEM WIADOMOŚĆ OD SERWISU PAYPAL,ŻE STWIERDZONO WLAMANIE NA MOJE KONTO I JE ZABLOKOWANO, OBECNIE CHCIAŁEM SIE ZAREJESTROWAĆ DO SPRZEDANIA W USA, I NIE UDAŁO MI SIE JEST BLOKADA! NAPISALEM W TEJ SPRAWIE DO POLSKIEJ OBSŁUGI I OTRZYMALEM WYKRETNA ODPOWIEDŹ, KOMPLETNA PARANOJA!W TEJ SYTUACJI WYSTAWIANIE CZEGOKOLWIEK NA SPRZEDAŻ NA EBAYu, TO NIESZKODLIWE ZBOCZENIE Z KTÓREGO NIC NIEWYNIKA!
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań