PAYPAL ZA GRANICĄ

witam! mam pytanie:) jak to jest z tym paypalem? chciałem sie na niego zarejestrowac w angielskim serwisie, niestety w wyborze kraju nie ma Polski;) czy jest ktos kto sie na tym zna i mógłby mi wystłumaczyc czy moge sie zalogowac na angielskiego paypala, czy to działa i czy moge tegho uzywac:) pzdr!

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

Tak, teraz wszystko w rekach bankowcow pod adresem <>. U dolu po lewej jest okienko wyszukiwarki. Po wpisaniu "paypal" mozna sie dowiedziec co "w trawie piszczy". Introdukcja Paypal w Polsce bedzie waznym krokiem w kierunku umocnienia wiarygodnosci Polakow w Swiecie czy to na Ebay, Amazon lub w sklepach internetowych. Miejmy nadzieje ze KNB podejmie decyzje stymulujaca rozwoj obecnosci Polakow w Globalnej Wiosce jako rownorzednych partnerow a nie jak dotychczas "ludzi z bloku sowieckiego" (people from behind the iron curtain) co brzmi czasami gorzej niz Trzeci Swiat. Ale mi sie napisalo...
mkm2k
Użytkownik
Osobiście odradzam PayPal. Wielu moich znajomych Paypal okradł na przykład omyłkowo ściągając z ich konta duże sumy pieniędzy na ich konto paypalowskie, a potem blokując im do niego dostęp. Niektózy już od ponad roku się z nim szarpią. Jeżeli tylko się da (a da się), sugeruję unikanie go. Jak Paypal wejdzie do Polski, na pewno nie będę go używał.
dzieki, własnie orientowałem sie co do tych płatnosci na forum, i znalazłem duzo odpowiedzi, min. Allpay.pl, bede próbował póki co przez ten serwis sie dostac do tych przelewów;) pzdr!
Tylko karty kredytowe wydane w krajach gdzie dzialalnosc Paypala jest dopuszczona sa akceptowane przy rejestracji na Paypal. To ze nie ma na liscie Polski nie jest przeszkoda poniewaz powinno sie wybrac kraj wydania karty w takim wypadku. Chcialbym nadmienic jednak ze wielokrotne logowania z terenu Polski moga spowodowac Paypalowskie zadanie dodatkowej weryfikacji, ktore, jesli niesatysfakcjonujace, moze spowodowac zamkniecie konta. Radze poczekac na Paypal w Polsce jesli mieszkasz w Polsce na stale, a tymczasem ci ktorzy Paypal maja na pewno nie odmowia pomocy w posrednictwie. Wystarczy zapytac na forum tutaj lub na Allegro.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań