Płatność za pomoca środkow z konta
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
13-11-2008 18:35
Jestem nowy na ebay, zamowilem przedmiot ale nie wiem jak dokonac zaplaty za przedmiot uzywajac pieniedzy z mojego konta.Dodałem srodki za pomoca przelewu gdyz nie posiadam karty kredytowej i jak daje płatnosc za przedmiot odsyła mnie zawsze do opcji "Dodaj karte itd." Co mam zrobic, jak zapłacic za przedmiot??, pozdrawiam
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (2)
Odpowiedzi (2)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
15-11-2008
15:49
Ja zrozumiałem że Ty masz paypal i sprzedający przyjmuje taką forme płatności
MUSISZ ZROBIĆ TAK
zaloguj się na paypal
kliknij WYŚLIJ PIENIĄDZE
odznacz ,,Przedmioty wystawione w serwisie eBAY"
dalej Cie poprowadzi system....
TAK MOŻESZ PŁACIĆ/KUPYWAĆ NA EBAY.PL EBAY.DE.....(jeśli sprzedający ma paypal)
pozdrawiam (sam jeszcze miałem tydzień temu ten problem co Ty 🙂
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
15-11-2008
13:45
Cześć,jeśli nie masz karty kredytowej,możesz wysłać pieniądze ale..
Po pierwsze musisz mieć konto Pay Pal.Zakładam,że masz.Więc zaloguj się do tego konta i wybierz opcję dodaj środki do konta.Zostanie wyświetlona strona z nazwą banku, numerem konta i co najważniejsze unikalnym kodem identyfikacyjnym, o którym nie możesz zapomieć.
Ten kod to informacja dzięki której masz pewność,że pieniądze trafią na pewno na twoje konto Pay Pal.
Dalej,musisz zrobić przelew ze swojego konta z banku,może to być przelew elektroniczny przez internet lub u miłej pani w okienku,na swoje konto w Pay Pal.
Aby poprawnie zlecić taki przelew musisz go zaadresować na swoje nazwisko, numer konta w PP i tym unikatowym kodem, który należy wpisać w tytule przelewu.
Pamiętaj,że pieniądze które wpłacisz taką metodą mogą znaleźć się na koncie PP dopiero po 2-4 dniach roboczych,w zależności od banku.Czasem jest to 1 dzień,dlatego najlepiej zapytać w banku,albo jeśli zależy ci na czasie zlecić jakiś szybki przelew (o Ile jest dostępny).
Mam nadzieję,że teinformacje pomogą.Zostały sprawdzone w praktyce.
Pozdrawiam
0
Podziękowań