Płatność paypal w kilku aukcjach u jednego sprzedawcy

tytoos32
Użytkownik
Witam, jak połączyć płatność za kilka aukcji u jednego sprzedawcy. po każdej aukcji dostaje powiadomienie o zapłacie plus koszt przesyłki, w następnej to samo i tak dalej. Tym sposobem mam zapłacić za 5 przesyłek, choć paczka będzie jedna. Przepraszam, ale pierwszy raz mam zapłacić paypalem stąd moje pytanie. pozdrawiam.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (7)

Odpowiedzi (7)

tytoos32
Użytkownik
Witam i wszystkim dziękuję. Otóż gdy po ostatniej aukcji dostałem powiadomienie o jej wygraniu i kliknąłem zapłać, to na stronie PAypal pokazały się wszystkie poprzednie aukcje razem z kwota transportu (jak z jednej aukcji). Zapłaciłem, zobaczymy co na to sprzedający. Pozdrawiam i dam znać czy była to dobra kwota.
W KUPIONE rozwiń zakładke przedmiotu.Zaznacz "prosze o podanie kosztów całkowitych"czy coś w tym rodzaju.Wyślij wiadomość do sprzedawcy a otrzymasz odpowiedź.Powiadomienia dostałeś z automatu.
nfaron4
Użytkownik
Najlepiej skontaktuj się ze sprzedawcą, jeżeli oferuje wspólną przesyłkę to wyśle ci zbiorową fakturę.
Witam Na stronie aukcji nie ma podanej opcji za dodatkowy przedmiot więc prawdopodonie zapłacisz za każdy przedmiot z osobna.
tytoos32
Użytkownik
podaj link/i do aukcji
Witam Tylko i wyłącznie sprzedawca może złączyć wszystkie faktury i wysłać jedną fakturę z kwotą do zapłaty. Jeżeli na stronie aukcji nie było podanej kwoty za dodatkowy przedmiot. Wtedy płacisz za każdą aukcję z osobna. Pozdrawiam
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań