Oszustwo!!!!!!!!!!!!!

Wygrałam aukcje dyscmena i naszczęscie za nie wielka sume ale czekam na niego juz miesiąc a P. .... której jeszcze nie ujawnie nie wysłała mi go , a żeby było smiesznie to zbiera owe pieniądze na chore dzieci !!! Dałąk jeszcze jej 3 dni na załatwienie tej sprawy a jak nie wywiąze się to Ebaju jesteś ŚWIŃSKĄ aukcją!!!! Koszmar! Wram i pozostane już wierna ALLEGRO!!
Pokaż cały temat
natkanpl
Użytkownik
Witajcie powiem to tak dopuki firma ebay nie zmieni zasad rejestracji pełno gnojków się rejestruje po kilka razy ma kilka kont i wystawia lipne towary po bardzo atrakcyjnych cenach sam się naciołem i teraz będę musiał załatwić wszystko z policją muszą zmienić zasady rejestracjii tak jak jest na allegro ze wysyłają do domu kod dostępu i po weryfikacjii dopiero moze taka osoba sprzedawać pozdrawiam i ostrzegam wszystkich naprawdę bardzo trzeba uważac najlepszy sposób na oszustów jest sciemnic sprzedającemu ze mieszkasz niedaleko i odbierzesz przesyłkę osobiscie jak sie nie zgodzi to wiadomo ze to oszst jeszcze raz pozdrawiam natkanpl
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań