Nie widac mojej aukcji

kpati1
Użytkownik
Witam. Mam problem wystawilam kolczyki na aukcji i ich nie widac. Tylko widac je na moim kolcie w sprzedazy. Co robie zle. I jeszcze jedno jak dodac licznik odwiedzin do strony. z gory dziekuje

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (11)

Odpowiedzi (11)

Witam
Po raz pierwszy wystawiłem przedmiot na ebay z opcja wysyłki za granice, no I mam problem.
Nie pojawila się na żadnej ebay , tylko ja ją widze na Moj ebay , a minęły już 24 h. Co teraz z tym można zrobić?
licznik odwiedzin to Visitor counter na wszystkich ebayach jest to samo ja mam na PL a widzę to samo tylko w różnych językach na IT, FR etc. -:D
kpati1
Użytkownik
Nie mam napisu Licznik odwiedzin Nad napisem: ,,Określ format, cenę i czas trwania aukcji" moze dlatego ze konto mam zarejestrowane w ebay.uk
Nad napisem: ,,Określ format, cenę i czas trwania aukcji" masz napis: ,,Licznik odwiedzających" i tam w czarnym kwadracie zielone literki 123 po lewej od tego kwadratu roxwijasz rodzaj licznika
kpati1
Użytkownik
Nie wiem może jestem ślepa ale tam gdzie jest projektant aukcji nie mam trójkąta (licznika odwiedzin) tylko to widzę Projektant aukcji Dodaj motyw graficzny Określ format, cenę i czas trwania aukcji
licznik odwiedzin Mały czerny prostokąt z zielonymi cyferkami:1 2 3 W tym fejonie szukaj- rozwijasz pasek w pionie i wybierasz rodzaj
kpati1
Użytkownik
Witam ponownie. Projektant aukcji znalazłam ale Licznika odwiedzin nie widzę. Mam tak Projektant aukcji a później Określ format, cenę i czas trwania aukcji.
Po kolei 1 Kategorie, w których będzie wyświetlana Twoja aukcja 2 Wymyśl nazwę, która ułatwi znalezienie Twojego przedmiotu 3 Dodaj zdjęcia, aby lepiej zaprezentować swój przedmiot 4 Opisz przedmiot, który sprzedajesz niżej masz projektakt aukcji, jeszcze niżej LICZNIK ODWIEDZAJĄCYCH, rozwijasz ten trójkącik i masz styl podstawowy, retro, ukryty pytanie 2 nie są odrazu pobierane wcześniej musisz za to zapłacić albo przelewem albo paypal wchodzisz w zakładkę konto a nast. konto sprzedającego
kpati1
Użytkownik
Witam. Nie mogę znaleść tego licznika odwiedzin. jak mam ustawić żeby licznik był widoczny na mojej aukcji. Jeżeli możesz to pokieruj mnie krok po kroku jak go znaleść. Mam jeszcze pytanie czy opłaty za dodanie produktu do sprzedaży czy prowizja za sprzedaż jej od razu ściągana z mojego konta np przez pay pal Dziekuje
Od serwisy na swoją skrzynkę pocztową otrzymujesz mejla takiej treści Witaj,kpati1 ! Twój przedmiot został wystawiony na aukcję w serwisie eBay. Może jednak upłynąć trochę czasu, zanim pojawi się on w wynikach wyszukiwania w serwisie eBay. licznik odwiedzających masz pod projektantem aukcji, masz 3 do wyboru
Moje aukcje pojawiły się po 6-7 godz. wystawianena ebay com
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay