Nie otwiera się Mój eBay

Proszę o pomoc pracowników eBay,nie otwiera się strona Mój eBay,ani polska,ani angielska,ani niemiecka,nie mogę znależć informacji o kontakcie telefonicznym z eBay Polska ! ! ! !

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

sza19
Użytkownik
U mnie podobnie od kilku dni. Nie mogę się zalogować na Mój eBay. Zgłaszałam, ale ebay.pl nie odpowiada na pytania i reklamacje. Piszcie do ebaypolska@ebay.com może ktoś uzyska odpowiedź co się dzieje. pozdrawiam
Witam Mam ten sam problem od paru dni. Sprawa się pogarsza bo dwa dni temu, cieńko bo cieńko, ale jakoś strony ebay'ów się wyświetlały. Wczoraj rano "chodził" mi już tylko ebay.co.uk. gdzie mogłam się jeszcze zalogować. A teraz nawet strony główne nie chcą się wyświetlać. Jestem ciekawa czyja to wina, ebay czy neostrady, którą posiadam.
mototypxx
Użytkownik
Ja mam też dziwnie nie otwiera się tylko ebay.de ja mam neostradę (rozmawiałem z kolegą on ma internet z kablówki i też mu nie chodzi) problem od piątku, soboty, jutro zadzwonię do neostrady zobaczymy co powiedzą.
luk-84
Użytkownik
Hallo!! Czy w ebay`u są jacyś ludzie kompetentni ustosunkować się do usterki?? Problem jest poważny i dotyczy wielu osób... Ja napisałem mail do pomocy technicznej neostrady, odpisano "Proszę ten problem jak najszybciej zglosić do Wsparcia Technicznego Neostrady (numer 0 800 102 102)" Dzwoniłem na ten numer i człowiek twierdzi że niemożliwe jest żeby nie ładowała się tylko jedna strona (ebay) nie miał takich zgłoszeń i nic nie może zrobić;/ Na prawdę niech ktoś z ebaya się zainteresuje się sprawą.
luk-84 ma rację!!!!!!!!!!!!!!!! przy łączeniu poprzez EDGE problem nie wystepuje. Należy sadzić, że to usterka neostrady.
Ja mam tez to samo
luk-84
Użytkownik
Witam Problem u mnie ten sam! Skąd macie net? Bo z tego co się zorientowałem problem jest tylko z TP SA (neostrada)... Proszę ebay o rozwiązanie problemu i wreszcie jakąś konkretną informacje!!!
eli-ti
Użytkownik
Ja też mam to samo od 2 dni. Mam wysłać klientowi towar i nie mogę się dostać do adresu ani do maila klienta. Zgroza.
Witam! Mam ten sam problem co Wy Panowie i też nie mogę nigdzie dorwac nr telefonu lub uzyskac konkretnej informacji Mam nadzieję, że wkońcu ktos raczy łaskawie oodpowiedziec z obsługi technicznej. a może ktoś już sobie poradził z tym fantem???? Pozdrawiam wszystkich z problemami!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć!! Mam to samo od 3 dni to już jest tragicznie ciekawe czy eBay odpowie co z tym fantem Janusz
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań