Nie otrzymanie towaru

Witam. Kupiłem telefon, który oczywiście do mnie nie dotarł. Sprzedający z UK tłumaczył, że to nie jego wina i żeo deśle pieniądze. Następnie przez następne miesiące tłumaczył, że jego przelewy bankowe nie dochodzą nie z jego winy i kazał mi założyć konto PayPal. Wysłałem mu wszystkie dane do przelewu z paypal, a ostatnią wiadomością od sprzedającego była obietnica, że dostanę pieniądze w przeciągu najbliższych dni. Od tamtej pory sprzedawca nie odpowiada na żadne wiadomości. Spróbowałem skontaktować się z obsługą ebay, ale pisze, że wpisuje zły numer przedmiotu, że " akcja nie może byc zakończona". Proszę o pomoc, nie mam pojęcia już co robić. Na centrum sporów również jest już za późno.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

Nie, nie mogę już nic zrobić ... nigdy nie korzystałem z ebaya, to był mój pierwszy zakup i dlatego nie miałem o niczym pojęcia, o tym, że nawet opini już nie mogę wystawić. tylko jak z Polski złożyć skargę na policję w UK ?
a mozesz jeszcze przynajmniej wystawic mu negatywa? jesli sporu nie mozesz juz otworzyc to zostaje tylko policja w UK raczej - dolacz do zgloszenia wszelka komunikacje ze sprzedawca itp
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay