Nie otrzymane dane kontaktowe sprzedającego

mis444
Użytkownik
Witam. Wygrałam aukcje która została zakończona, ale nie otrzymałam adresu telefonu oraz wszelkich danych kontaktowych sprzedającego. System nie wysłam takich informacji. Co w takiej sytuacji można zrobić. Czy istnieje sposób, aby otrzymać np. numer telefonu sprzedającego. Aukcja została wygrana na ebay Angielskim. Z góry dziękuje za odpowiedz

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

adk.tvp
Użytkownik
Ponieważ kwestie ochrony prywatności są istotne dla wszystkich stron, aby zażądać informacji kontaktowych partnera handlowego należy wykonać następujące kroki: 1. Przejdź do witryny www.ebay.com 2. Kliknij na łącze "Advanced Search" w prawym górnym rogu dowolnej strony witryny eBay. 3. W kolumnie Search po lewej stronie kliknij łącze "Find Contact Information" 4. W polu "Enter User ID of member" wpisz nazwę użytkownika, którego danych kontaktowych szukasz. W polu poniżej numer aukcji/przedmiotu, następnie klikni Search. Tutaj pojawi się informacja z prośbą o zalogowanie. Następnie ukaże się strona "Request complete" co oznacza, że żądane dane osobowe, zostały wysłane na adres mailowy. Pozdrawiam adk.tvp
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay