Nie mogę wystawić przedmiotu na sprzedaż

Dokładnie jak w tytule. Wpisuję wszystko zgodnie z instrukcją, a po ostatecznym "zatwierdź" pokazuje że seris do którego prubuje sie w tej chwili dostac jest niedostępny i wystapił jakis blad, i nie jest to pierwszy raz.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

malyjasio
Użytkownik
Korzystam tylko z ebay.uk i jest cudownie. Po skargach ludzi tutaj widze, ze polska obsluga ma wszystko gleboko... Wydaje mi sie, ze jedyna rada jest pisanie skarg bezposrednio do ebay.com (byle z dobrym angielskim). Moze po prostu wywala matolkow na zbity pysk i przyjma kogos kto sie zna i postara o poziom przynajmniej allegro.
WITAM, TEZ MAM PROBLEM Z WYSTAWIENIEM PRZEDMIOTU I NIE POMAGA ANI CZYSZCZENIE COOKIE ANI PORA WYSTAWIANIA. PROBOWALEM RANO,W POLUDNIE, PO POLUDNIU, WIECZOREM I W NOCY.ZADNYCH ZMIAN I TYLKO TEN KOMUNIKAT CO OPISAL KOLEGA.POZA TYM TO NIE MOGE ZALADOWAC ZDJECIA NA AUKCJE. PROSZE O POMOC W TYM TEMACIE.
wyczysc cookies i pliki internetowe - czasami pomaga . albo sprobuj pozniej, w nocy np.
"Przepraszamy. System, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest obecnie nieosiągalny lub nie mógł zrealizować Twojego żądania. Możesz spróbować ponownie zgłosić swoje żądanie lub wybrać jedną z następujących opcji." Dokładnie takie cudo się pojawia. Dodam że dokanywałam rejestracji i aktywacji konta na eBay.de, ale nic nie wystawiałam. O co z tym chodzi?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań