Nie mogę przeglądać przedmiotów po zalogowaniu,

futerauki
Użytkownik
Gdy nie jestem zalogowany, serwis działa poprawnie. Gdy zaloguję się na swoje konto, tracę możliwość przeglądania przedmiotów. Mogę przeglądać drzewo kategorii i sprawdzać liczbę przedmiotów na nich (link na dole po prawej); jednak, gdy klikam na którąkolwiek z tych kategorii trafiam na stronę informującą mnie iż "Liczba znalezionych wyników: 0". Próbowałem czyścić opcje wyszukiwania - bez zmian. Sytuację "normalizuje" wylogowanie się i usunięcie wszystkich ciasteczek powiązanych z witryną ebay... aż do ponownego zalogowania. Jestem w stanie wejść na stronę przedmiotu obserwowanego (dodałem go do obserwowanych kiedy wszystko działało), jednak zarówno kliknięcie na jego kategorię jak i na "Zobacz inne przedmioty" tego sprzedawcy kieruje mnie na stronę z liczbą wyników zero. Taka sama sytuacja zarówno w przeglądarce Firefox 3.6.3 jak i Internet Explorer 8. System: MS Windows XP SP3.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

nie wiem czy to to ale dzisiaj cos nie tak dziala u mnie na moj ebay. Linki sie nie otwieraja do komentarzy, do zaznaczenia ze wyslane. Atak hakerow moze... Poczekaj z dzien lub dwa
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań