Nie mogę licytować?
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
23-08-2009 08:20
Jestem nowym użytkownikiem (rejestrowałam się wczoraj) i również wczoraj próbowałam wylicytować pierwszy raz przedmiot ale nie mogłam. Dlaczego? Oto komunikat jaki otrzymałam w j. niem.:
Um Mitgliedskonten zu schützen, beschränken wir die Anzahl der möglichen Gebote und Käufe für einzelne Mitglieder. Diese Beschränkung gilt nur vorübergehend. Sie können in Kürze wieder weitere Artikel kaufen.
Sicherheitstipp: Schützen Sie Ihr eBay-Mitgliedskonto. eBay fordert Sie in E-Mails niemals auf, persönliche Daten wie z. B. Ihr eBay Passwort anzugeben.
Z góry dziekuję za odpowiedź.
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (1)
Odpowiedzi (1)
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
23-08-2009
10:59
poprostu, nie masz jeszcze komentarzy, kup coś na początek z opcją Kup Teraz, jak ich trochę uzbierasz to będziesz mogła licytować bez przeszkód
Jeżeli nie znasz danego języka, albo zadaj pytanie na forum TŁUMACZENIA albo za pomocą translatora np. http://translate.google.pl/?hl=pl#
A oto ten tekst, który on przetłumaczył
W celu ochrony konta, ograniczamy liczbę możliwych ofert i zakupy dla poszczególnych użytkowników. To ograniczenie ma zastosowanie tylko tymczasowe. Możesz szybko kupić więcej przedmiotów.
Bezpieczeństwo Wskazówka: Chroń swoje konto eBay. Serwis eBay będzie prosić o e-mail, aby nigdy nie udostępniania danych osobowych, takich jak hasła eBay.
0
Podziękowań