Nie mogę licytować

kwtt22
Użytkownik
Jestem nowym użytkownikiem. Przystąpiłem do serwisu bo znalałem ciekawą ofertę w Singapurze. Cena trochę powyżej 1000 zł. Próba skorzystania z ocji Kup Teraz zakończyła się komunikatem " To help protect your account, we limit the amount of items purchased by a single account at any one time. This buying limit is temporary. You can come back soon and buy more items. Protect your eBay Account: eBay will never ask you to enter your personal information - such as credit card number, password, or other -- in an email. {e12036-175742x} " Dzięki za taki sewis gdzie aby coś kupić muszę szukać pośredniej drogi poza serwisem bo " podobno dla mojego bezpieczeństwa " mam zablokowaną mozliwośc korzystania z niego. Mimo długotrwałych poszukiwań informacji w waszym serwisie nie mogę ustalić co powoduje takie zachowanie systemu i co mam zrobić aby to zmienić. Nie zauważyłem aby system pytał mnie o numer karty kredytowej czy cokolwiek innego

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (5)

Odpowiedzi (5)

kwtt22
Użytkownik
eBayowi dziekuję za utrudnienie mi korzystania z jego usług. Do kupowania w Polsce mam Allegro z duzo wieksza ofertą i tam dopracowałem się już bardzo wielu pozytywów. Za granicą bede kupowac czy to się eBay podoba czy nie, tylko on na tym nic nie zarobi. I taki jest final mojej przygody z eBay Pozdrawiam
vlin108
Użytkownik
Mowisz? :/ No to lipa. Raz zalicytowalem i wszystkop oszlo OK. Teraz nie moge licytowac. A chce lapa kupic poza Polska bo jest taniej. A nawet jak znajde co interesujacego w Polsce, to nie mozna placic karta. Zalezy mi na placeniu karta, bo mam niezly limit i bardzo dobre warunki splaty, lepsze niz niejeden kredyt czy zakupy na raty.
adk.tvp
Użytkownik
Kupowanie i sprzedawanie opcją KUP TERAZ kożystać można po pięciu pozytywnych konentażach adk.tvp
vlin108
Użytkownik
Heh, jak chcialem zalicytwac i tez nie moglem :/ A specjalnie zalozylem sobie konto na ebayu, zeby kupic laptopa z Anglii... 😕
adk.tvp
Użytkownik
Witam Aby kożystać z opcji Kup Teraz musisz mieć conajmniej 5 pozytywów. ( na Twoim miejscu, z zakupami w singapurze byłbym ostrożny) Pozdrawiam adk.tvp
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań