Nie mam jak zapłacić za zakupiony przedmiot

adrian174
Użytkownik
Kupiłem wczoraj aparat, z wielkiej brytani na ebay. I koleś uwzglenia płatonśći paypal, i nie mogę dodać karty kredytowej, z niewiadomego powodu. Mogę zapłacić normalnie za ten przedmiot rachunkiem bankowym, bo niby jest w payapl taka opcja ale nie wiem czy tak można??

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (5)

Odpowiedzi (5)

chinese honest website http://www.elertrade.com he is my old customer,and he will give you a satisfied answer.
adrian174
Użytkownik
I koleś nie odpisuje na moje e-mail od wczoraj i nie wiem jak sie dogadać, i jestem w kropce bo tam bym chociażby aunlowal kupno i kupił powiedzmy na allegro;/;/;
Ja na twoim miejscu poprosił bym sprzdającego, aby wysłał Ci przesyłką rejestrowaną, poleconą (Royal Mail International Signed-for) ponieważ ta jest zwykła co najwyżej priorytetowa. A sprzęt drogi....
lukweg
Użytkownik
jesli masz pp pl to nie ma takiej opcji mozesz sie zglosic do mnie to jakos rozwiarzemy problem. a paczka idzie ok. 5 dni
adrian174
Użytkownik
I ile gdzieś idzie taka paczka z wielkej brytani, koszt przesyłki to Do Polska — GBP 23,99 Royal Mail Airmail (Small Packets) Usługa dla Polska
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań