Mam konto zweryfikowane PayPal-lu ale niemoge sprzedawac?

Mam konto zweryfikowane w PayPal-lu i polaczone z Ebay-lem ale niemoge sprzedawac poniewaz mieszkam w Australi.Dlaczego?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

Nie powinno byc koniecznym zalozenie nowego konta. Pozostaje ci napisac do pomocy technicznej Paypal i Ebay najlepiej w Australii ale mozesz i tu. Gdzies jest cos nie tak. Ja wystawiam aukcje bez problemow w Polsce, w Australii, UK i Singapurze wiec i ty powinienes moc. Otrzymuje tez zaplate i place w Australii bez przeszkod.
Szkoda ze to jest tak skaplikowana.Paypal mam zweryfikowany place zawsze automatycznie bez wprowadzania kary.Adresy sie pokrywaja a status wyswietla mi sie taki: Account Type: Premier Status: Australian - Verified (20)
adk.tvp
Użytkownik
Witam Po prostu załóż nowe konto o podobnym niku np; masz nik xxxx załóż nowe xxxx1 podaj adres w polsce i gotowe, ponieważ eBay gdzie masz konto jest płatny a polski eBay jest darmowy zawsze będą jakieś problemy. Pozdrawiam adk.tvp
juz sie prawie ucieszylem lecz po zalogowaniu do paypala nic sie nie stalo .poprostu jestem w paypalu...i adresy sie zgadzaja...tam tez tak pisze: PayPal address - This eBay address book is linked to your PayPal account: beatajacek@iinet.net.au ... Tez email jest taki sam jak w paypalu...
ponowna rejestracja nie jest konieczna - przypuszczam ze twoje konta nie sa polaczone: http://forums.ebay.pl/thread.jspa?threadID=500001124&tstart=0&mod=1166538241806
Czy to znaczy ze mam sie ponownie zarejestrowac?na inne konto?Jezeli podam numer karty i nik z ebayl i aktualny email to mi odpowiedza ze nie moge sie zarejestrowac bo takie konto juz istnieje... Nie moge zweryfikowac sie bo pisze ze jestem zweryfikowany na paypalu...Na ebay-lu place zawsze automatycznie PeyPalem...nie wiem oco tu chodzi?
niestety, aby kontunuowac powinienes zrobic jak prosza. Potrzebujesz karte kredytowa aby tego dokonac.
Na Australijskim ebay-lu moge sprzedawac a jak chce na polskm ebay-lu sprzedawac to wyswietla mi sie obszerna wiadomosc by zweryfikowac sie poprzez paypal ,lub polaczyc z soba dwa konta paypal i ebal albo zarejestrowac sie w peypalu.
czy mozesz napisac dlaczego nie mozesz sprzedawac? Np. podaj nam jaka wiadomosc ci sie wsyswietla? Na ktorym ebay probujesz sprzedawac? Czy na Australijskim mozesz sprzedawac?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań