Mam konto zweryfikowane PayPal-lu ale niemoge sprzedawac?

Mam konto zweryfikowane w PayPal-lu i polaczone z Ebay-lem ale niemoge sprzedawac poniewaz mieszkam w Australi.Dlaczego?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

Nie powinno byc koniecznym zalozenie nowego konta. Pozostaje ci napisac do pomocy technicznej Paypal i Ebay najlepiej w Australii ale mozesz i tu. Gdzies jest cos nie tak. Ja wystawiam aukcje bez problemow w Polsce, w Australii, UK i Singapurze wiec i ty powinienes moc. Otrzymuje tez zaplate i place w Australii bez przeszkod.
Szkoda ze to jest tak skaplikowana.Paypal mam zweryfikowany place zawsze automatycznie bez wprowadzania kary.Adresy sie pokrywaja a status wyswietla mi sie taki: Account Type: Premier Status: Australian - Verified (20)
adk.tvp
Użytkownik
Witam Po prostu załóż nowe konto o podobnym niku np; masz nik xxxx załóż nowe xxxx1 podaj adres w polsce i gotowe, ponieważ eBay gdzie masz konto jest płatny a polski eBay jest darmowy zawsze będą jakieś problemy. Pozdrawiam adk.tvp
juz sie prawie ucieszylem lecz po zalogowaniu do paypala nic sie nie stalo .poprostu jestem w paypalu...i adresy sie zgadzaja...tam tez tak pisze: PayPal address - This eBay address book is linked to your PayPal account: beatajacek@iinet.net.au ... Tez email jest taki sam jak w paypalu...
ponowna rejestracja nie jest konieczna - przypuszczam ze twoje konta nie sa polaczone: http://forums.ebay.pl/thread.jspa?threadID=500001124&tstart=0&mod=1166538241806
Czy to znaczy ze mam sie ponownie zarejestrowac?na inne konto?Jezeli podam numer karty i nik z ebayl i aktualny email to mi odpowiedza ze nie moge sie zarejestrowac bo takie konto juz istnieje... Nie moge zweryfikowac sie bo pisze ze jestem zweryfikowany na paypalu...Na ebay-lu place zawsze automatycznie PeyPalem...nie wiem oco tu chodzi?
niestety, aby kontunuowac powinienes zrobic jak prosza. Potrzebujesz karte kredytowa aby tego dokonac.
Na Australijskim ebay-lu moge sprzedawac a jak chce na polskm ebay-lu sprzedawac to wyswietla mi sie obszerna wiadomosc by zweryfikowac sie poprzez paypal ,lub polaczyc z soba dwa konta paypal i ebal albo zarejestrowac sie w peypalu.
czy mozesz napisac dlaczego nie mozesz sprzedawac? Np. podaj nam jaka wiadomosc ci sie wsyswietla? Na ktorym ebay probujesz sprzedawac? Czy na Australijskim mozesz sprzedawac?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay