Mam dowody na oszustwo
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
03-05-2005 16:21
Mam taki problem. Pewien użytkownik kupił ode mnie przedmiot. Pisałem do niego wiele razy i odpisał mi tylko raz, że wpłaci pieniądze w poniezdiałek (dziś jest wtorek). Napisałem dziś do niego maila i się okazało, że taki adres już nie istnieje 😐 Na Ebay.co.uk drugi raz wypełniłem wniosek o przysłanie mi jedgo danych i się okazało, że zmienił adres i nazwisko w dodatku na jakieś wymyślone, bo mailem dostałem od niego dane do wysłania przedmiotu. Jakby tego było mało, w ciągu tego tygodnia (koniec aukcji był w środę o 20) zdążył kupić inny przedmiot i za niego zapłacić, bo dostał pozytywa od sprzedającego. Zamierzam wystawić mu w piątek negatywa i donieść na niego do administracji Ebay.pl. Myślicie, że w takiej sytuacji cofną negatywa, jeśli on wystawi mi ?? Albo, czy zablokują mu konto za podawanie fałszywych danych, przecież to jest wbrew zasadom ???
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (2)
Odpowiedzi (2)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
04-05-2005
00:46
mysle ze na podstawie falszywych danych osobowych masz szanse - poczytaj tu : http://www.ebay.pl/helpIndex?page=helpPolFdbkRemoval
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
03-05-2005
17:39
jak ty mu wystawisz to on tobie tez i napewno nikt ci go nie usunie,kazdy ma prawo wystawić komentarz wedle swojego zdania.
0
Podziękowań