Kupujacy nie moze zaplacic za przedmiot.

tocki-pl
Użytkownik
Witam. Kupujacy probuje zaplacic za przedmiot ale otrzymuje wiadomosc ze ktos inny kupil ten przedmiot. Dodam ze wystawilem go po raz 3 . 2 pierwszych kupujacych okazalo sie falszerzami lokalizacja Essex, Wielka Brytania. Teraz tez kupil salmanzaheer (3) z Essex , nie wiem czy kolejny .. czy poprostu cos z mojej winy , prosze o pomoc. Co mam zrobic w tej sytuacji

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (5)

Odpowiedzi (5)

moze napisz do Ebay. Dziwne to, kiedys tez tak mialem ale samo przeszlo i moglem zaplacic nastepnego dnia. Mozesz mu tez wyslac fakture - moze to pomoze.
zglos do Ebay brak zaplaty a otrzymasz zwrot prowizji i bedziesz mogl wystawic ponownie za darmo jesli sie sprzeda podczas wystawiania aukcji zaznacz ze uczestnicy z mniej niz 5 komentarzami nie moga licytowac.
tocki-pl
Użytkownik
hi am trying to pay for the irem but am geting this mgs that someone else bought this item contact the buyer taka dostalem odpowiedz po moim zrozumieniu , mowi ze nie moze zaplacic na przedmiot poniewaz kupil ktos innyc ? a od wczoraj zadnego z nim kontaktu co mam robic ?
tocki-pl
Użytkownik
no tak zrobie tak,poczekam do jutro moze sie odezwie bo narazie nic. Ale czy jest taka mozliwosc ze nie moze zaplacic ? czy poprostu sciemnia ?
tocki-pl
Użytkownik
poza tym napisane bylo wyraznie na aukcji ze jezeli maja ponizej 5 komenatrzy prosze o kontakt emailowy. Wydaje mi sie ze po raz kolejny oszust... a juz 50 funtow do zaplaty za aukcje ehh
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań