Kupilem Miech, dostalem ... odpowiedz

jakzby
Użytkownik
Co w polskim EBAY sie robi z takim sprzedawca: Sprzedający:"marekgauza" - Towar ktory zakupilem: Miech kowalski - Odpowiedz jaka otrzymalem po zakonczeniu Aukcji (po 3-dniach od jej zakonczenia): "Dzień dobry. Witam serdecznie. Mam złą wiadomość. W skutek MOJEJ pomyłki sprzedałem już miechy, a niestety nie miałem dostepu do internetu i nie skończyłem aukcji przed czasem. Z mojej strony pozostaje mi tylko Pana przeprosic i wyrazić żal za niepotrzebne zamieszanie które powstało. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam" - CO Z TAKIM SPRZEDAWCA ZROBIC?, W niemczech gdzie od lat jestem ebay-owcem, taki sprzedawca bylby wykluczony ze spolecznosci EBAY - a w Polsce? - Pozdrawiam Rodakow w Polsce (jakzby) - PS: Pisze na klawiaturze nie polskiej, dlatego tez jest troche bledow. ;-))
Pokaż cały temat
No i co chodzi? Przecież przeprosił Cię za nieprzyjemności. Ma Cię teraz błagać o przebaczenie i wysłać 500 euro jako rekompensata? Więcj życzliwości dla innych. Wpadka może się zdarzyć każdemu. Dziwię się, że w Niemczech jesteście tacy upierdliwi. Napij się wody to ochłoniesz....
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay