Kupiłam przedmiot- nie dostałam go a sprzedajacy nie reaguje na spór.

a-dek
Użytkownik
Witam, kupiłam 9 maja przedmiot, a w zasadzie dwa od jednego sprzedającego. Po 3 tygodniach, kiedy nie otrzymałam przedmiotów, napisałam do sprzedającego. Nie zareagował, tzn. nie odpowiedział. Przedmiot wysłany później doszedł- ale nie był to ten, który zamówiłam. Nie robiłam już z tego powodu afery, ale napisałam do sprzedającego. Znowu zero reakcji. Ponieważ minął prawie miesiąc, postanowiłam założyć spór przez serwis Pay Pal. Ale sprzedający od 2 dni nie reaguje. Co mam zrobić, jeśli w ogóle się nie odezwie? Dodam, że cały czas normalnie wystawia aukcje i prowadzi sprzedaż, więc raczej niemożliwe jest, żeby od kilku tygodni nie miał kontaktu z serwisem ebay.
Pokaż cały temat
a-dek
Użytkownik
Nie, nie otworzyłam sporu w sprawie przedmiotu niezgodnego z opisem, bo uznałam, że nie ma to sensu. Nie chciałam odsyłać tego i czekać na inny przedmiot, po prostu sobie darowałam. Ale napisałam wiadomość, poinformowałam sprzedającego, że być może komuś wysłał tez coś innego. I na tego maila, nie na jakieś roszczenia, tez nie zareagował.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań