Koszty transportu.

pticaa75
Użytkownik
Problem dotyczy kosztów wysyłki. Podczas normalnego poruszania się po kategoriach jak i przeglądania wyników wyszukiwania koszty transportu pokazywane są poprawnie, gdy dodam aukcje do obserwowanych i wejdę na Mój eBay wyświetla najniższe dostępne koszty transportu, aby poznać koszt transportu do polski muszę otworzyć konkretną aukcję i poszukać kosztów dla polski. Dodatkowo nie wiem którą wartość wstawi podczas dokonywania płatności przez PayPal. Proszę o pomoc. Dziękuję.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

wejdz na moj ebay obserwowane na zagranicznym ebayu na ktorym jest wystawiony przedmiot i wtedy koszty wyswietlaja sie te ktore wybrales przed dodaniem do obserwowanych a nie najnizsze. po zakupie zawsze mozesz poprosic sprzedawce o podanie kosztow calkowitych z poprawna kwota za wysylke - jeszcze nigdy nie mialem z tym problemu zawsze pokazuja mi sie w realizacji transakcji czy paypalu poprawne koszty wysylki - tylko napierw trzeba upewnic sie czy sprzedawca wysyla do polski lub zechce podac ci koszt wysylki do polski jesli tego info w opisie brak
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay