Konto PayPal ograniczone, mam przefaksowac dokumenty

Odwołanie od ograniczeń Prosimy o wysłanie dodatkowej dokumentacji w celu zakończenia procesu składania wniosku. Aby przyspieszyć bieg sprawy, użyj naszejspersonalizowanej strony tytułowej, która posiada kod kreskowy unikalny dla Twojego konta PayPal. Prosimy o przefaksowanie następujących dokumentów: - Potwierdzenie wystarczającego stanu zapasów dla realizacji poniższej transakcji:7D987782X9773882C ( <>- 21 kwiec. 2007 ) Należy upewnić się, że dostarczane kopie są czytelne, a dokumenty są nadal ważne. Jeśli nie otrzymamy wszystkich wymaganych dokumentów i informacji w ciągu 7 dni, nie będziemy w stanie zakończyć procesu sprawdzania wniosku. Gdy wszystkie dokumenty są gotowe do wysłania faksem, kliknij pozycjęPrzejdź do strony tytułowej faksu. Nie rozumiem tego - sprzedalem jeden przedmiot i nie mam zadnych magazynow - sprzedaje jako osoba prywatna, skad wiec mam miec takie dokumenty? Moge przeslac np zdjecie towaru ale one przeciez sa juz na aukcji. Prosze o odpowiedzi osobe z PayPala, pozdrawiam.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (0)

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay