KTO WKOŃCU WPROWADZI PORZĄDEK NA EBAY.PL

WITAM, JESTEM JUZ STARYM UZYTKOWNIKIEM WWW.EBAY.DE I JESTEM Z TEJ WITRYNY BARDZO ZADOWOLONY.WIADOMO GDZIE WEJSC I GDZIE SIE CO SPRZEDAJE. NA STRONIE WWW.EBAY.DE NIE MA KATEGORII PODZILOWYCH I OGROZNIAJACYCH PRZEDMIOTY OD SIEBIE. PEWNEGO DNIA CHCIALEM ZNALESC SOBIE DO AUTKA ALUFELGI WIEC WCHODZE TAK JAK NA ALLEGRO MOTORYZACJA/CZESCI SAMOCHODOWE/... I DALEJ ZONK BO NIE MA PODZIALU NA DALSZE KATEGORIE.PRZYPOMINAM ZE SZUKAM ALUFELGO A W CZESCIACH SAMOCHODOWYCH WYSWIETLAJA MI SIE GLOSNIKI, MAGNETYZERY, POKROWCE NA FOTELE. CZY TO SA DO CHOLERY CZESCI SAMOCHODOWE(POKROWCW, GLOSNIKI!!!). LUDZIE ZROBCIE TU JAKIS PORZADEK I DODAJCIE KATEGORI DO TEGO SERWISU BO ZGINIECIE ZE WZGLEDU NA NIEZADOWOLENIE LUDZI. JAK NIE MACIE NA TO POMYSLU TO JAK NAJBARDZIEJ ZWROCCIE SIE DO ALLEGRO A NAWET LEPIEJ BEDZIE JAK TYLKO WEJDZIECIE NA WWW.ALLEGRO.PL LUB WWW.EBAY.DE I SPOSZCIE SOBIE JAKIE SA KATEGORIE I PODKATEGORIE. PROSZE JAKIEGOS ADMINA O ODPOWIEDZ KIEDY TEN SERWIS BEDZIE NORMALNY!!!

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

w Niemczech. Tu nie trzeba krzyczec, tu jest Polska. Az uszy (oczy) bola - watpie aby to ktos przeczytal z uzytkownikow a z obslugi to wogole nikt. Notabene: witam w Starym Kraju.
literami? Jesli tak to musi byc bardzo meczace czytanie tego i sie nie dziwie ze zdecydowales sie tu przeniesc, na Ebay.pl. Witamy. Tylko tu mamy inne zasady troche m.in nie piszemy wielkimi literami....
widze ze ebajer_nr_1 wie co i jak sie robi na ebay.pl wiec moze mi powiesz co zrobic z tym komunikatem opisywanym powyzej??
ja wcale sie tu nie przenioslem tylko korzystam wiecej z ebay.de bo jest bardziej przejrzysty i normalny.Nie ma problemu ze znajdowaniem przedmiotow.Bardzo czesto kupuje przedmioty na Ebay.de i nie ma takich problemów jak opisałem powyżej.Nigdy nie mieli Niemcy takich problemów.Myślę,że ebay.pl powinien jeszcze sie wstrzymać ze startem swojej stroiny ze względu na brak przygotowania.Szczególnie chodzi mi o brak kategori i podkategorii.Również jeszcze od około 5 dni nie udało mi się wystawić przedmiotu na Ebay.pl bo ciągle wyskakuje mi komunikat: Przepraszamy. System, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest obecnie nieosiągalny lub nie mógł zrealizować Twojego żądania. Możesz spróbować ponownie zgłosić swoje żądanie lub wybrać jedną z następujących opcji. Niech ktoś wkońcu odpowie mi na ten komunikat.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay