Jak zdobyć maila sprzedającego?

Witam. Kupiłam lalkę od użytkownika z UK. Pytałam o wysyłkę, odpisał mi szybko, że jest ona 3,00 GBP. Wylicytowałam przedmiot za 2,64 GBP. Gdy chciałam za niego płacić wyszło mi coś takiego: "Zostałeś obciążony przez sprzedającego ****** kwotą GBP 5,64" Gdy zapytałam się go o co chodzi i dlaczego dodał mi do kosztów 5,64 odpisał od razu, że nie dodał tylko obliczył łączną kwotę przedmiot+wysyłka. Tylko że przy zapłacie wyświetla mi się 5,64 + 5,64 !!! Razem mam do zapłacenia więc 11,28 GBP. Kiedy piszę do gościa, żeby mi podał swojego e-maila, bo mam problem z zapłaceniem przez ebay i chcę przez paypal,koleś nie reaguje! Na dodatek dzisiaj został otwarty spór z wiadomością, że muszę zapłacić do 2 grudnia. Czy to oznacza, że sprzedający jest obecny na ebay-u i po chamsku nie odpisuje na moje wiadomości? Jak mam zdobyć jego maila, żeby mu wreszcie zapłacić, bądź ewentualnie wytłumaczyć, że zamiast 5,64 muszę zapłacić przeszło 11 GBP? Doświadczeni użytkownicy, pomóżcie, bo już nie mam nerwów do takich dziwnych sprzedawców( zastanawiające jest to, że ma on 100% pozytywnych komentarzy... )
Pokaż cały temat
a_vesta
Użytkownik
też tak miałam że jak przyszło do płacenia to w kosztach wyskakiwała inna kwota której nie można zmienić. Zapłaciłam wyższą i napisałam do sprzedającego, po 2 dniach dostałam zwrot różnicy na PayPala. Może i w Twoim przypadku tak będzie. pozdro
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań