Jak zapłacić?

Kupiłem płytę z hiszpanii, następnie poprosiłem o podanie ceny całkowitej, otrzymałem odp. Teraz chcę zapłacić, ale nie mogę skorzystać z funkcji paypal, gdyż posiadam zwykłą kartę platniczą, wybrałem więc drugą możliwośc zapłaty: przelew na konto, ale po wyborze tej opcji nie uzyskałem nr rachunku bankowego, wówczas wysłałem maila z prośbą o jego podanie. Nie dostałem odp. Czy wogóle ją dostanę czy też takie informacje nie są przesyłane przez eBay-owiczów, jeśli nie to jak mam zrealizować przelew??? Proszę o pomoc

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

Czy sprzeawca oferowal opcje przelewu? Czy mozesz poprosic kogos znajomego z Paypalem (lub karta) o doladowanie Paypala? Mozesz tez sprobowac doladowac swoj Paypal swoja karta placac poprzez link wygenerowany w Paypalu. Czasami dziala ale zalezy jaka masz karte. Mozesz wyprobowac karte, na mojej stronie o mnie wplacic dolara (oddam) - wpisz "TEST" w miejscu na korespondencje, i jesli ci sie uda to mozesz sam wygenerowac takie okienko (lub starczy link) i zaplacic sobie potrzebna sume. Oczywiscie Paypal pobierze te swoje 3,4 % za to.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań