Jak zapłacić bezposrednio z konta pay pal?

Witam! Mam mały problem, otóż przelałem kasę na konto paypale( pieniądze zostały odnotowane), celem zapłaty za przedmiot kupiony na ebay , ale nie mogę tej kasy wysłać gdyż pojawia się komunikat o weryfikacji konta. Posiadam kartę visa pko expres ale ta nie jest akceptowana (musi być kredytowa tak powiedziała mi pani z infolini pko).Jest to dla mnie dziwne przecież kasa jest na paypalu więc po kiego jeszcze weryfikacja ? Proszę o podpowiedź co robić , za każdą z góry dziękuję.
Pokaż cały temat
Dla Wszystkich ,którzy z podobną sytuacją będą mieli do czynienia; rozwiązanie jest banalne - aby była możliwość zapłaty z konta paypal należy uwzględnić 2,5% prowizji .W moim wypadku było to ok 20zł. Kwoty tej nie uwzględniłem i przelałem tyle ile kosztował zakupiony przedmiot. W konsekwencji automatycznie byłem przekierowywany do strony z weryfikacją karty by po jej dodaniu brakująca kwota czyli te 2,5% mogła zostać pobrana bezpośrednio z mojej karty... Wniosek - paypal to nie apteka warto jest mieć "pare groszy" więcej na koncie.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań