Jak myślicie co myślą o nas Anglicy ???

slawekpr
Użytkownik
Oto co odpisał mi jeden pan z angli jak zadałem pytanie o wysyłke przedmiotu do polski CYTAT z maila phil.linder (94) Positive feedback: 99.0% Member since: Aug-20-02 Location: Merseyside,United Kingdom Registered on: www.ebay.co.uk Item: HTC TyTn (Vodafone V1605) with 512mb memory card () This message was sent while the listing was active. phil.linder is the seller. ------------------------------------------------------- Its not my fault your a stupid retarded gobshite from a shit second rate country. I couldn't give a fuck what you have written because your from poland. enough said!!! ====================================================================== koniec Cytatu tylko proszę tego nie tłumaczyć przy dzieciach na głos. takie oto nasi przyjaciele z wyspy o nas mają zdanie.
Pokaż cały temat
Witam niezwlocznie zglos to do ebay.pl, ktore powinno sie tym zajac. Mozesz uderzyc takze do ebay.uk-nie sadze zeby takie cos co podpada pod rpzestepstwo na tle narodosciowym bylo tolerowane. Ja na szczescie dotychczas nie mialem takich problemow- raz na forum dyskusyjnym jakis austriak wyslal mi glupi obrazek z samochodem i znakiem uwaga tutaj karadna-poinformowalem ebay.de i co sie z nim stalo to.... nie wiem, poniewaz juz na te forum nie wszedlem.Tak czy siak uderzaj niezwlocznie.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań