JAK WYSTAWIĆ AUKCJE KUP TERAZ ?

housempol
Użytkownik
Normalnie już mnie nerwy biorą. Miało być super w Porównaniu do all a tu już 2 godziny siedze i nie jestem w stanie wystawic KT. gdzie sie to zmienia ? żeby zamiast licytacji dać KT ??

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

niedawno zamelinowalem sie tutaj i naprawde z opcja kup teraz to jest paranoja. jak mi sie wydaje allegrojest bardziej przyjazne i na pl to wole przez allegro ale jak postanowilem na zagranice tez sprzedawac, to musze przez tego dziwaka. Ale czy w de, at to jest serwis numer jeden???????????????????
spokojnie: kup u mnie cos (ale z tych wystawionyvch na ebay.pl (w zlotowkach i po Polsku) - a juz bedziesz mial jeden komentarz.
sorki za krzyk ale się uniosłam na Alll....sie pier....
FAKT NA TEN CZAS GDY SIĘ PRZENOSIMY Z ALLEZNÓWNIEGRO POWINNI POZWOLIĆ NAM NA OPCJĘ KUP TERAZ JA TAM MAM JUZ 900 KOMENTARKÓW :))
kup teraz jest dostepne od 5ciu komentarzy !!
jackuskm
Użytkownik
Ja mogłem wystawiać w KT dopiero po uzyskaniu 5 pozytywnych opinii, wcześniej też miałem to nieaktywne.
e-xcite.pl nie po 20 a po 10. Jakoś ja mam 14 i wystawiam z opcją KT Pozdrawiam
kup teraz możesz wystawić dopiero po 20 komentarzach. teraz niestety musisz się pocieszyć licytacją (tak jak ja). powodzenia
housempol
Użytkownik
A to głupota szczególnie w takim momencie kiedy sporo ludzi z allegro chce się przenieść do ebay'a Jedna aukcja na 7 dni to żeby móc na prawdę przenieść tu cały interes to potrzebował bym około pół roku 🙂
Witam Ebay trochę sie różni od Allegro. Tu aby móc wystawić z opcją KUP TERAZ musisz posiadać przynajmniej 5 opinii pozytywnych lub więcej. A po drugie aby wystawiać więcej niż 1 sztukę musisz mieć conajmniej 10 opini pozytywnych. Wszyscy przez to przechodzili. Powodzenia Pozdro
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay