International signed for z uk

raffi3e
Użytkownik
Jak dlugo mozna na to czekac od daty wyslania?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

chinese honest website http://www.elertrade.com he is my old customer,and he will give you a satisfied answer.
raffi3e
Użytkownik
nie adres nadania tylko data mi wyskoczyla na pocztexie:)
raffi3e
Użytkownik
wpisalem numer nadania na parcel worldwide i wyskoczylo mi takie cos : 10-04-2008 05:26 Delivery Agent - POLAND Parcel in warehouse 09-04-2008 05:26 Delivery Agent - POLAND Parcel in warehouse 08-04-2008 05:23 Delivery Agent - POLAND Parcel in warehouse 07-04-2008 05:24 Delivery Agent - POLAND Parcel in warehouse 04-04-2008 08:03 Delivery Agent - POLAND Parcel in warehouse 03-04-2008 08:18 Delivery Agent - POLAND Parcel in warehouse 02-04-2008 07:55 Delivery Agent - POLAND Parcel in warehouse 02-04-2008 07:54 Delivery Agent - POLAND Insuffuicient / ncorrect address "Insuffuicent / ncorrect address" - czy to znaczy, ze byl problem z adresem? do pocztexu zadzwonie jutro jeszcze raz bo mi powiedzieli ze dzisiaj jest juz za pozno :) Jak na pocztex.pl wpisalem ten numer to wyskoczyla tylko gozina (zreszta inna niz na parcelforcie) i adres nadania. Czyli rozumiem, ze za pomoca pocztexu nie mozna zobaczyc co sie dzieje z paczka?
raffi3e
Użytkownik
Dobra, wielkie dzieki za odpowiedzi. Wlasnie czekam na mejla od goscia z tym numerem. Miejmy nadzieje, ze wszystko jest ok i to tylko opoznienie 🙂 Pozdro
Tak, powinien się zacząć RI 9 cyfr GB Pozdrawiam
raffi3e
Użytkownik
hehhe dzieki, wlasnie o takie slowa otuchy mi chodzilo :). Numer nadania to ten 13 znakowy reference number?
Zadzwoń na infolinię pocztexu i tam Ci powiedzą czy przesyłka dotarła do Warszawy (tylko musisz podać nr nadania), ewentualnie idź na pocztę i się dowiedz, może już leży i czeka. Jeżeli wysłał przez RM International Signed-for to jest przesyłka polecona, priorytetowa. Poczta królewska miała ostatnio problemy i być może jeszcze przesyłka nie dotarła. Moje przesyłki wysłane 31.03.2008 dotarły 7.04.2008, a jeden przypadek miałem, że została wysłana 19.03. a dotarła 04.04. (to tak na pocieszenie) Pozdrawiam
raffi3e
Użytkownik
tak tylko, ze paczka zostala wyslana do mnie 28.03.08. Zastanawiam sie czy mozliwe sa takie opoznienia czy juz mam zaczac sie martwic? 🙂
meryibra
Użytkownik
Kilka dni.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań